Roeptoeteren. Wat doen we het graag!

Je bent er klaar voor. Alles is in gereedheid gebracht om er een succes van te maken. Het enige wat misschien ontbreekt zijn gasten. Nou ja gasten, klanten die de lekkerste maaltijden komen afhalen of die jij met een lach thuis laat bezorgen. Maar wat graag helpen wij je om er voor te zorgen dat al jouw klanten weten dat ze op z'n thuis bij u's kunnen komen eten.

Sociale media

Instagram en Facebook zijn het medium om jouw klanten te bereiken. Bovendien is het snel en goedkoop. Maar hoe bereik je klanten die jouw sociale mediakanalen niet volgen? Daar kunnen wij je mee helpen. We bepalen samen een regio en de doelgroep die bij jouw restaurant past. Daarna richten we een slimme advertentiecampagne in die bezoekers naar de bestelmodule brengt.

De kosten voor het inrichten van een sociale mediacampagne bedragen 170 euro.

 

Reclame socials
google-ads-logo

Google Ads

"Restaurant thuisbezorgen". Een combinatie van zoekwoorden die op dit moment veel in Google wordt ingetypt. Natuurlijk wil je dat jouw restaurant in de zoekresultaten verschijnt. Google Ads maakt dit mogelijk. Van Google ontvang je een klik budget ter hoogte van 70 euro om te kunnen starten.

Het inrichten van een Google Ads campagne kost 170 euro.

 

Vouchers

Verras jouw klanten met een voucher of cadeaubon. We zetten jouw aanbieding op de voucher samen met de code. Zo kun je een vast bedrag korting geven bij een minimale besteding of een kortingspercentage. Maar je kunt bijvoorbeeld ook een lekker flesje huiswijn cadeau geven.

De kosten voor 1.000 vouchers A5 inclusief opmaak bedragen 125 euro.

 

Vouchers
Single_US_Letter_Flyer_Mockup_1

Flyers

Een mooie flyer, huis aan huis bezorgd in jouw regio. Aan de voorzijde van de flyer staat de menukaart en op de achterzijde de openingstijden en aanbiedingen. Een  simpele en effectieve manier om jouw restaurant op de kaart te zetten. De aantallen en het formaat en de uitvoering maken we op maat. Zelfs de huis aan huis bezorging kunnen we voor je regelen.

De kosten voor 2.500 flyers A4 inclusief opmaak bedragen 195 euro.

 

Adverteren

Zonder heel veel kosten toch een grote regio bereiken, dat kan door te adverteren in weekbladen en lokale magazines. Onze media tak zoekt graag voor je uit welke krant of tijdschrift in jouw regio het beste wordt gelezen en past bij jouw doelgroep. We zorgen voor een correcte aanlevering zodat je er geen omkijken naar hebt.

De kosten voor het opmaken van een advertentie bedragen 65 euro.
Advertentiekosten zijn op aanvraag

 

mockup krant
1